Neuvěřitelná 30denní 100% garance spokojenosti

Pokud nejste spokojeni, ozvěte se a my vám bez otázek vrátíme peníze zpět. Zboží nám zpět posílat nemusíte.

Jak odstranit zápach moči?

Zápach moči je jeden z nejprotivnějších zápachů, se kterými se vůbec můžete setkat. Její vlastností je, že po běžném úklidu na místě přetrvává a to zejména, pokud je místo znečišťováno pravidelně a po delší dobu.

Je frustrující, když stále cítíte zápach, ačkoliv jste místo pečlivě uklidili. Problémem jsou pórovité povrchy, které v sobě udržují nečistotu, která tak zapáchá.

Ať už jde o zápach moči lidské, kočičí nebo psí, lze odstranit zápach ve dvou krocích:

1. Odstranění nečistoty

Soustřeďte se na dřevěné povrchy, spáry mezi dlaždičkami nebo jiné materiály, které mohou vsáknout nečistotu. K vyčištění je potřeba použít kartáček a pečlivě vydrhnout zmíněné povrchy.

Pro vyčištění budete potřebovat speciální pastu vytvořenou z kyseliny citronové a jedlé sody. Vytvořte pastu, kterou povrch potřete a nechte působit. Poměr obou složek určíte velmi snadno přidáváním kyseliny do prášku jedlé sody.

Povrchy s póry, jako jsou spáry mezi dlaždičkami, drhněte kartáčkem po delší dobu, aby se pasta vsákla do pórů a zlikvidovala původ zápachu.

Někdy je tento postup potřeba opakovat.

2. Doplňte interiérovou vůni

Interiérové vůně nemají za cíl smrad přebít, ale zpříjemnit interiér místnosti. Nechcete se přeci držet za nos ať je zdrojem zápachu smrad nebo rádoby vůně, která je tak intenzivní, že je to k nesnesení.

Vůně dokáží zakrýt běžné znečištění například močí. Navíc interiér zpříjemní odérem.

Přírodní čerstvé vůně FrePro jsou dobrou volbou pro zpříjemnění vašich prostor. Doporučuji vybrat velikost závěsky podle velikosti místnosti, tak aby vůně byla dostatečně intenzivní v celém prostoru a po celou dobu používání.

Nezapomínejte pravidelně čistit interiér pastou z jedlé sody a kyseliny citrónové.